Garsonjere Novogradnja Beograd

  • 3 months ago
  • 1

Skoro svaka novogradnja Beograd (čitaj: novogradnja u Beogradu) ima garsonjere novogradnja u ponudi.

Jedna od najtraženijih nekretnina su svakako garsonjere. Svaki investitor se trudi da u svojoj novogradnji u Beogradu napravi što više ovakvih stabenih jedinica, baš zbog velike potražnje na tržištu nekretnina.

Garsonjere imaju veliki broj raznovrsnih kupaca, koje ćemo nabrojati u ovom tekstu.

Garsonjere rentiranje

Izdavanje garsonjera – Pošto su nekretnine najsigurnija investicija ljudi se odlučuju za kupovinu. Svako ko uštedi za manju nekretninu, u ovom slučaju za garsonjeru se odlučuje za kupovinu, radi rentiranja, idavanja iste za kojima je velika potražnja, pogotovo kad počne studentska godina. Često studenti koji iznajme garsonjeru ostanu u njoj do kraja studija. Što stanodavcu daje veliku sigurnost.

Studenti i garsonjere

Garsonjere – kupovina od strane samih studenata, ili njihovih roditelja je vrlo česta pojava iz praktičnih razloga. Nema plaćanja stanarine za vreme studiranja, a sama nekretnina, u ovom slučaju garsonjera ostaje u vlasništvu istih, to jest studenata. Tako da većina studenata koja dolazi iz unutrašnjosti, ili iz inostranstva ako imaju finansiskih mogućnosti kupuju baš garsonjere. Izbor je obično novogradnja Beograd, tačnije manje stambene jedinice kao što su garsonjere. Posle završenih studija, nekretnina ostaje u vlasništvu kao odskočna daska za nastavak života u Beogradu, ili kao siguran mesečni prihod kroz rentiranje ukoliko se se vlasnik odluči za povratak u svoje rodno mesto.

Garsonjera – Novogradnja Beograd

 

Join The Discussion

Compare listings

Compare