Frequently Asked Questions - Za ostala pitanja, pošaljite mail

Pitanja u vezi prodaje stanova!

Jedan oglas je besplatan i traje mesec dana. Drugi oglas je 1000 dinara i traje isto mesec dana. Treći oglas znači da niste fizičko lice i možete nas kontaktirati mailom da dogovorimo saradnju. NAPOMENA: Sistem je podešen da briše sve oglase posle mesec dana. Nema potrebe da se logujete i brišete oglas, ukoliko ste prodali stan. Ako i dalje prodajete, morate produžiti oglas.

Još nismo formirali cene. Možete postaviti do 15 oglasa BESPLATNO. Kontaktirajte nas!

Davanje oglasa je besplatno u promo periodu koji traje do daljnjeg. Možete postaviti besplatno do 15 oglasa. Kao i za ostale oglase sistem je podešen da isključi sve oglase posle mesec dana. Neophodno je samo ponovo aktivirati oglase. Kada se registrujete, BESPLATNO dobijate pristup vašoj kontrolnoj tabli gde možete menjati, brisati, dodavati oglase. Imate pregled posećenosti svakog oglasa pojedinačno na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

Mi se ne bavimo prodajom, već samo marketingom. Za svaki stan koji vas interesuje, kontaktirajte agenciju koja prodaje tu nekretninu. Agenciju možete pozvati direktno sa sajta, takodje kraći mail možete poslati direktno sa našeg sajta.

Pitanja u vezi iznajmljivanja stanova!

Mi ne iznajmljujemo stanove, nismo posrednici, već samo oglasnik. Sva pitanja vezana za rentiranje neke nekretnine postavite agenciji koja se reklamira.

Ovo je isto pitanje koje možete uputiti agenciji koja je posrednik za tu nekretninu!

Compare listings

Compare